divendres, 23 de setembre del 2011

FIGUES CONFITADES - FIG CONFITURE


INGREDIENTS:

10 o 12 figues de coll de dama
250gr de sucre
1/2 vaina de vainilla
un 2 cullerades de conyac
el suc de mitja llimona

PREPARACIÓ:

Rentar i escapçar les figues, col.locar-les en un cassó, que no quedin apretades, cobrir-les amb el sucre i posar-les a foc lent. Afegir-hi el conyac i la vainilla i deixar coure molt lentament un parell d'hores, fins que estiguin ben toves.
Al final de la cocció s'hi afegeix el suc de llimona i ja estan llestes.
Són molt bones per acompanyar el foie.

-----English version:


INGREDIENTS:

10 or 12 common figs
250gr sugar
1/2 vanilla bean
2 spoonfuls of cognac
the juice of half lemon

PROCEDURE:

Clean and cut the figsm out them in a pan, always having enough space between them not to crowdy, cover them with sugar and heat them with slowly. Add cognac and vanilla and let it cook slowly for a couple of hours, until soft. 
At the end, add the lemon juice. 
These figs are really good for accompanying foie, for instance.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada