INGREDIENTS:
10 o 12 figues de coll de dama
250gr de sucre
1/2 vaina de vainilla
un 2 cullerades de conyac
el suc de mitja llimona
PREPARACIÓ:
Rentar i escapçar les figues, col.locar-les en un cassó, que no quedin apretades, cobrir-les amb el sucre i posar-les a foc lent. Afegir-hi el conyac i la vainilla i deixar coure molt lentament un parell d'hores, fins que estiguin ben toves.
Al final de la cocció s'hi afegeix el suc de llimona i ja estan llestes.
Són molt bones per acompanyar el foie.
-----English version:
INGREDIENTS:
10 or 12 common figs
250gr sugar
1/2 vanilla bean
2 spoonfuls of cognac
the juice of half lemon
PROCEDURE:
Clean and cut the figsm out them in a pan, always having enough space between them not to crowdy, cover them with sugar and heat them with slowly. Add cognac and vanilla and let it cook slowly for a couple of hours, until soft.
At the end, add the lemon juice.
These figs are really good for accompanying foie, for instance.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada