INGREDIENTS:
Espaguetis
1 pit de pollastre
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
350 gr de xampinyons
1 ceba
1 tomàquet
PREPARACIÓ:
Bullir els espaguetis amb aigua, sal i un raig d'oli.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva hi sofregim la ceba tallada fina, quan estigui una mica tova i afegim el pebrot verd i vermell tallat a tires, l'albergínia tallada a tires i els xampinyons tallats a làmines.
Quan tot això estigui quasi cuit hi afegim el tomàquet tallat bastant gran i sense pell, deixem coure tot junt 3 o 4 minuts i afegim als espaguetis que ja tenim escorreguts.
Servir amb formatge parmesà.
------English version:
INGREDIENTS:
Spaghetti
1 chicken breast
1 green pepper
1 red pepper
350 gr mushrooms
1 onion
1 tomato
PROCEDURE:
Boil spaghetti in water with oil and salt.
In a pan with a little bit of oil we fry the onion cut in small pieces, and once it is soft and golden we add the green and red pepper, the aubergine cut in slides and the mushrooms cut in sheets. Once everything is cooked and golden we add the tomato cut in big parts and skinless and we leave it to cook for 3 or 4 minutes, and we add the spaghetti.
Serve with parmesan cheese.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada