INGREDIENTS
200 gr de sucre
200 gr de farina
4 ous
200 gr de mantega
la ratlladura d'una taronja
60 ml de duc de taronja
6 cullerades de cacau en pols
2 sobres de gasificant (un blanc i un lila)
Per la cobertura:
100 gr de xocolata de cobertura
4 cullerades d'aigua mineral
100 gr de xocolata blanca
PREPARACIÓ
En un bol, poseu-hi els ous, el sucre i bateu-ho. Tot seguit, afegiu-hi el suc i la ratlladura de taronja i torneu a batre. Finalment, posem la mantega a temperatura hambient i per últim la farina i el cacau en pols i l'inpulsor .
Repartiu la pasta en mini motlles de magdalena, jo faig servir els de silicona.
Poseu al forn precalentat a 180ºC. Fornejeu-los fins que estiguin fets.
Per la cobertura de xocolata negra, escalfeu l'aigua i afegiu-hi la xocolata al bany maria.
Per la cobertura de xocolata blanca, poseu la xocolata al bany maria fins que es fongui.
Claveu un pinxo als cupcakes, suqueu-les en les xocolates i guarniu-les al gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada