INGREDIENTS
90 g de farina
90 g de sucre
3 ous
la ratlladura d'una llimona
PREPARACIÓ
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la meitat del sucre, fins aconseguir una crema molt emulsionada. Muntar les clares a punt de neu i treballar-les 10 segons amb la resta del sucre.
Incorporar la farina tamisada i la ratlladura de llimona a la preparació dels rovells. Afegir les clares tot remenant de dalt a baix.
Posar dins d'una mànega pastissera. Tallar tires de paper de forn de la mida dels melindros, i els hi estirem. Arrebossar amb sucre glaç i coure al forn a 180º.
Muntar de dos en dos quan encara estan calents per la part no torrada, com que no pota sucre s'enganxaran tots sols.
un dolç que mai falla i tothom agrada!! petons
ResponEliminaTinc la mateixa tassa!
ResponEliminaNo he fet mai melindros, pero està tan ben explicat que no hi pot haber error!