INGREDIENTS
1 pit de gall d'indi
1 porro
1 ceba
1/2 ampolla de vi blanc
farigola
80 g d'ametlles crues
oli d'oliva
PREPARACIÓ
Deixar el pit de gall d'indi a macerar amb el vi blanc i la farigola, durant 48 hores a la nevera.
Passades les 48h, en una olla a pressió amb oli sellar la carn, retirar i afegir la ceba i el porro tallats, enrrossir i posar-hi el pit i les ametlles, cobrir amb el vi de la maceració, tancar l'olla i deixar coure uns 8 o 9 minuts.
Obrir l'olla, treure el pit i triturar la salsa.
Tallar la carn i servir-la amb arrós blanc i uns encenall de porro fregit i cruixents.
Tallar la carn i servir-la amb arrós blanc i uns encenall de porro fregit i cruixents.
un plat ideal per preparar-nos pels copiosos apats que aviat arribaran! petons
ResponEliminaHola! Un plat baix en calories! Tens un premi esperant al meu blog. http://manzanaycanela.blogspot.com.es/2012/11/mi-primer-premio-y-mis-primeros-cup.html
ResponEliminakisses