INGREDIENTS
200 g de farina
200 g de sucre
170 g d'oli d'oliva suau
4 ous
la ratlladura d'una llimona i el seu suc
1 sobre de llevat
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 250ª, al posar les magdalenes baixar la temperatura a 215ª.
Separar els rovells de les clares.Batre els rovell amb el sucre, fins que dobli el seu volum.
Afegir la ratlladura i el suc de la llimona i l'oli, remenar.
Muntar les clares a punt de neu.
Tamisar la farina amb el llevat i afegir-la a la preparació, quan estigui ben integrada incorporar les clares s a punt de neu.
Repartir en motlles i ensucrar.
Fornejar a 215 º durant 3 o 4 minuts, després baixar la temperatura a 190 i acabar de coure.
que faciletes que son! i bones! hauré de copiar-te la recepta, que fa mil que no faig magdalenes! Petons
ResponEliminaM'agrada molt el sabor de la llimona en els pastissos! Qué bones les teues! Marta
ResponElimina