INGREDIENTS
Crepe:
250 g de farina
500 g de llet
2 ous
sal
mantega
cibulet
Farcit:
200 g de xampinyons
2 porros
1 pit de pollastre
1 cullerada de farina
200 g de llet
PREPARACIÓ
Posar en un bol la farina, la llet, els ous, una culleradeta de sal i batre, millor amb una batedora elèctrica per evitar grumolls. Ja tenim la massa de la crepe.
Per preparar el farcit: En una paella amb una mica d'oli s'hi sofregeix el porro tallat petit, quan estigui una mica tou afegir els xampinyons tallats petits i deixar coure. Tallar el pollastre ben petit, afegir-lo a la paella i rectificar de sal i pebre.
Quan el pollastre ja estigui cuit, afegir la farina, coure un minut i tirar-hi la llet sense deixar de remenar, al moment que arrenqui el bull ja esta llest.
Ara s'han de fer les crepes, escalfar la crepera o una paella, untar-la amb una mica de mantega i fer la crepe, quan estigui al punt, sense treure-la de la crepera i posar-hi el farcit al mig, deixar-ho uns segons i retirar. Un cop al plat fer un farcell i lligar-lo amb cibulet.
T'han quedat tan vistoses, aquestes creps! què elegants! El cibulet és el cebollí, no?
ResponElimina