divendres, 1 de febrer del 2013

OSSOBUCO DE PORC




INGREDIENTS

8 talls d'ossobuco de porc
1 ceba
1 pastanaga
1 porro
10 xampinyons
2 cullerades de puré de tomàquet
1 fulla de llaure
una mica de farigola
una mica de romaní
1 got de vi negre
1/2 l de brou
oli
sal
pebre

PREPARACIÓ

Jo aquesta carn la faig sempre a l'olla de pressió, trobo que queda millor i es més ràpid.
Posar una mica d'oli a l'olla, sellar la carn amb l'oli ben calent i retirar.
Tallar totes las verdures a daus (mirepoix) i posar-les a l'olla, quan agafin una mica de color afegir el puré de tomàquet deixar un parell de minuts i tirar el vi, la carn, la fulla de llaure, la farigola i el romaní, reduir l'alcohol i  tirar el brou, tapar l'olla i deixar coure uns 40 minuts, passat aquest temps obrir l'olla i comprovar que la carn estigui tova, si no tornar a tapar i deixar-la uns minuts més.
Treure la carn, la fulla de llaure, la farigola i el romaní de l'olla i triturar la resta per fer la salsa, o servir amb les verdures tal qual.
Jo l'acompanyo amb arròs blanc.
Aquesta mateixa recepte serveix por fer l'ossobuco de vedella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada