INGREDIENTS
3000 g de xocolata
5 ous
120 g de sucre
120 g de nata
la ratlladura d'una taronja
50 g de cointreau
30 g de mantega
La proposta de Freixenet per maridar aquesta recepta es, el cava carta nevada.
La proposta de Freixenet per maridar aquesta recepta es, el cava carta nevada.
PREPARACIÓ
Trossejar la xocolata i fondre al bany maria a foc suau. Afegir la mantega i deixar que es fongui amb la xocolata, un cop fos, remenar i retirar del foc. Incorporar la ratlladura de taronja, el cointreau i mesclar bé.
En un bol, separar els rovells de les clares, afegir els rovells de un amb un a la xocolata i remenar fins que quedin ben integrats.
En un bol, separar els rovells de les clares, afegir els rovells de un amb un a la xocolata i remenar fins que quedin ben integrats.
Afegir la nata semi muntada.
Muntar les clares a punt de neu, i afegim el sucre al final sense deixar de batre.
Finalment afegir les clares a la xocolata, amb una espàtula remenar de baix a dalt...
Muntar les clares a punt de neu, i afegim el sucre al final sense deixar de batre.
Finalment afegir les clares a la xocolata, amb una espàtula remenar de baix a dalt...
Deixar a la nevera mínim 2 hores!!!
Desitjo que ús agradi.
Desitjo que ús agradi.
INGREDIENTES
5 huevos
120 g de azúcar
120 g de nata
la ralladura de una naranja
50 g de cointreau
30 g de mantequilla
Freixenet propone maridar esta receta con el cava carta nevada de Freixenet.
PREPARACION
Trocear el chocolate y derretirlo al baño María a fuego suave. Añadir la mantequilla y dejar que se funda con el chocolate, una vez fundido, remover y retirar del fuego. Incorporar la ralladura de naranja, el cointreau y mezclar bien.
En un bol, separar las yemas de las claras, añadir las yemas de una en una al chocolate y remover hasta que queden bien integradas.
Añadir la nata semi montada.
Montar las claras a punto de nieve y añadir el azúcar al final sin dejar de batir.
Finalmente añadir las claras al chocolate, con una espátula remover de abajo arriba ...
Dejar en la nevera mínimo 2 horas!
MARIDADGE / MARIDAJE
Quina bona pinta!!Fa temps que volia trobar una recepta de mousse de xocolata i la teva recepta m'ha agradat moltissim!!!Crec que la faré aviat!!Un petonet
ResponEliminaOh, quina mousse tan deliciosa, Chus! A més, unes postres que les pots deixar fetes amb antelació i que encara són més bones fresquetes. Me l'apunto. Petons.
ResponEliminaT'ha quedat amb una textura genial! Unes grans postres! Petons!
ResponElimina