INGREDIENTS
patates
olives negres
anxovinas
SALSES
ALLIOLI
allioli molt suau
ROMESCO
50 g d'avellanes
50 g d'ametlles
2 all
2 tomàquets de penjar 2 nyores
oli sal i vinagre
VERDA
Julivert
oli
1 all
PREPARACIÓ
Pelar las patates, tallar-les a lamines i posar-les a bullir amb aigua i la sal.
Escorre-les i reservar-les
Per preparar les salses:
ALLIOLI
En el pot de batre i posem tots els ingredients, l'ou, oli, unes gotes de vinagre, sal i 1/2 all o 1 de petit. Batre fins aconseguir la textura de una salsa maionesa.
ROMESCO
Escaldar els tomàquets, els alls i les nyores.
En el pot de batre posar-hi els fruits secs pelats i afegir-hi els ingredients escaldats pelats, cobrir amb oli un bon raig de vinagre de Modena i sal. Batre fins aconseguir una salsa fina.
VERDA
Triturar el julivert amb un all i oli.
Escorrer les patates i barrejar-les amb l'allioli, jo ho he posat en un motlle.
Guarnir amb les salses, l'amxovina, les olives, la tonyina i cibulet.
INGREDIENTES
patatas
aceitunas negras
atún con aceite de oliva
anxovinas
SALSAS
ALLIOLI
alioli muy suave
ROMESCO
50 g de avellanas
50 g de almendras
2 ajo
2 tomates de colgar
2 ñoras
aceite sal y vinagre
VERDE
perejil
aceite
1 ajo
PREPARACIÓN
Pelar las patatas, cortarlas en láminas y ponerlas a hervir con fuerza, agua y la sal.
Escurrir y reservar las
Para preparar las salsas:
ALLIOLI
En el bote de batir y ponemos todos los ingredientes, el huevo, aceite, unas gotas de vinagre, sal y 1/2 ajo o 1 pequeño. Batir hasta conseguir la textura de una salsa mayonesa.
ROMESCO
Escaldar los tomates, los ajos y las ñoras.
En el bote de batir poner los frutos secos pelados y añadir los ingredientes escaldados pelados, cubrir con aceite un buen chorro de vinagre de Modena
y sal. Batir hasta conseguir una salsa fina.
VERDE
Triturar el perejil con un ajo y aceite.
Escurrir las patatas y mezclarlas con el alioli, yo lo he puesto en un molde.
Adornar con las salsas, la amxovina, las aceitunas, el atún y cebollino.
INGREDIENTES
patatas
aceitunas negras
atún con aceite de oliva
anxovinas
SALSAS
ALLIOLI
alioli muy suave
ROMESCO
50 g de avellanas
50 g de almendras
2 ajo
2 tomates de colgar
2 ñoras
aceite sal y vinagre
VERDE
perejil
aceite
1 ajo
PREPARACIÓN
Pelar las patatas, cortarlas en láminas y ponerlas a hervir con fuerza, agua y la sal.
Escurrir y reservar las
Para preparar las salsas:
ALLIOLI
En el bote de batir y ponemos todos los ingredientes, el huevo, aceite, unas gotas de vinagre, sal y 1/2 ajo o 1 pequeño. Batir hasta conseguir la textura de una salsa mayonesa.
ROMESCO
Escaldar los tomates, los ajos y las ñoras.
En el bote de batir poner los frutos secos pelados y añadir los ingredientes escaldados pelados, cubrir con aceite un buen chorro de vinagre de Modena
VERDE
Triturar el perejil con un ajo y aceite.
Escurrir las patatas y mezclarlas con el alioli, yo lo he puesto en un molde.
Adornar con las salsas, la amxovina, las aceitunas, el atún y cebollino.
hummmmmmm que bo
ResponEliminaQuin plat més bo de cares a l'estiu! Petons!
ResponEliminaRealment deliciós, un plat amb mil gustos I que entra molt bé fresquet. Me n'emporto un trosset. Petons.
ResponEliminaQuina bona pinta!!! =)
ResponEliminaUn dels plats d'estiu per excel·lència! a casa ens encanta tot el que porti allioli. Té una pinta estupenda!
ResponEliminaMarta
Sí que fa bona cara aquest timbal, i la presentació super maca, Una abraçada!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Tienes una sorpresa en mi blog, pàsate por el cuando puedas, un beso!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/