dimarts, 18 de desembre del 2012

TERRINA DE MUNTANYA





Ingredients



600gr de conill
400gr de carn picada de porc
200gr de cansalada viada picada
20 0 25 talls de cansalada curada tallada ben fina
60ml d'Oporto
tòfona
sal
pebre

Preparació


Per fer aquesta recepta necesitem 600 gr de conill, preferiblement de la meitat de les cuixes, i li demanem al carnisser que ens piqui la carn, ja que a casa resulta francament difícil de fer ja que la carn del conill és molt fibrosa.
En un bol barrejem les 3 carns picades, les condimenten amb sal i pebre, hi afegim la tòfona ratllada i el vi d'Oporto i ho mesclem tot junt.
Forrem un motlle amb la cansalada curada, de manera que els talls s'ajuntin al centre del motlle i pengin per les vores per poder tapar després la preparació. Omplim el motlle amb la barreja de les carns i tapem amb la cansalada. Posem a coure al forn al bany María, que tindrem precalentat a 180º.
Sabrem que és cuit quan, al punxar-lo, no en surti suc.
Deixar refredar i desar a la nevera amb un pes d'un parell de quilos a sobre. Passades 48 hores ja estarà llest per degustar.
Resulta molt bo, també si es pren fred sobre una torrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada