dimarts, 18 de desembre del 2012
ÀNEC AL FORN AMB MARDUIX
INGREDIENTS
1 ànec
8 o 10 pomes àcides
marduix
sal
pebre
1/2 l de vi negre de bona qualitat
PREPARACIÓ
Netejar bé l'ànec, que no quedi cap resta de les plomes. Condimentar bé l'ànec amb sal, pebre i força marduix i omplir-lo amb poma pelada i tallada en quatre trossos. Deixar-lo reposar unes hores.
Escalfar el forn a 180ºC i posar l'ànec, a mitja cocció el reguem amb vi negre, l'anem girant i mullant tot sovint amb el seu suc i el vi.
Quan falti poc per a que cogui hi afegim la resta de les pomes pelades i tallades.
Per a un ànec de uns 2kg s'han de calcular unes 2 hores de cocció.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada