dimarts, 8 de novembre del 2011

PANELLETS


INGREDIENTS

500 gr d'ametlles marcona crua
400 gr de sucre glas
2 ous
1 patata petita
pinyons
1 llimona
cacau en pols

PREPARACIÓ

Moldre les ametlles ben fines.
En un bol hi posem la patata, previament bullida i escorreguda, l'aixafem amb una forquilla, quan estigui ben fina hi afegim el suucre i ho barregem fins que quedin ben integrats, per afegir-hi l'atmetlla i un ou batut, ho amassem bé i en fem 3 parts pels diferents gustos.
Per fer el de pinyons, mullem les boletes de pasta amb clara d'ou i enganxem els pinyons i els pintem amb ou.
Per fer els de llimona, afegim a la pasta la ratlladura de llimona i unes gotes de suc.
Per fer el de xocolata, afegim a la pasta el cacau en pols.
Un cop fetes totes les boletes, les posem al forn a 190º fins que estiguin rossos, uns 7 o 8 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada