dimarts, 26 de febrer del 2013

LES POSTRE DEL DIUMENGE -PASTES DE FULL




Aquests minis de pasta de full els vaig veure en un llibre de la Lorreine Pascale, jo he variat una mica els ingredients, però la recepta es molt fàcil i molt lluïda, de les que tothom diu. Ho!!! que bonic!!!,. Esclar després també diuen que bons!!!

INGREDIENTS

1 planxa de pasta de full
maduixes
nabius
mascarpone
sucre llustre
vainilla

PREPARACIÓ

Tallar la pasta de full a la mida desitjada, pintar-la amb ou batut i coure-la al forn a 190º.
Preparar una crema amb el mascarpone amb 3 o 4 cullerades de sucre llustre, depèn del dolç que us agradi i una culleradeta de vainilla. Posar la crema dins d'un màniga pastissera.



 Posar una mica de crema a la mitat de les porcions de pasta, a sobre i posem maduixes tallades i nabius i una mica mes de crema per enganxar la tapa de pasta de full i per sobre s'hi pod posar una mica de crema per fer aguantar la fruita. Enfarinar amb una mica de sucre llustre.






2 comentaris:

  1. m'agrada molt aquesta cuinera i aquests pastissets....ni la pastisseria! m'encanta la psta de full! genial el postre! Petons

    ResponElimina