dijous, 21 de juliol del 2011

MILFULLS DE PATATA AMB FORMATGE



Ingredients:
-4 patates grans
-300 gr formatge gouda ratllat
-1 ou
-250 ml nata líquida
-sal
-pebre

Preparació:
Pelem les patates i les tallem molt fines, preferiblement amb una màquina (han de ser finíssimes, sinó no es couran). Agafem una safata que pugui anar al forn i hi posem una capa de patates amb sal i pebre (no gaire), una capa de formatge, i així repetidament. En algunes capes de patata hi afegim un rajolí de nata líquida per huitejar-les fins arribar a la part superior, que acabarem amb patata.
Batem un ou amb uns 200 ml de nata, hi afegim sal i pebre i ho afegim a la última capa de patata, deixant que s'escoli.
Ho posem al forn a 160ºCi un cop veiem que les patates es comencen a daurar, ho tapem amb paper d'alumini. Ho deixem força estona (2 hores com a mínim), i per saber si ho hem de retirar ho punxem com si fos un pastís.
Quasi bé al final de la cocció, destapem la safata i ho cobrim tot amb formatge ratllat. Deixem gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada