dijous, 21 de juliol del 2011

SACHER DE XOCOLATA A LA MEVA MANERA



Ingredients:
-200 gr de sucre
-250 gr de perles de xocolata negra
-200 gr de mantega
-200 gr de farina per biscuit
-4 ous
-un sobre de llevat
-un polsim de sal

Per al farciment:
-melmelada d'albercoc

Per a la cobertura:
-150 ml de nata
-una cullerada de mantega
-300 gr de perles de xocolata
-aigua

Preparació:
Fonem part de la mantega amb tota la xocolata al bany maria i la reservem. Batem la resta de la mantega amb els rovells d'ou i el sucre fins que blanquegi. A aquesta crema afegim la farina tamissada, ho barregem amb la mantega i la xocolata foses. Afegim el llevat i la sal. Finalment, afegim les clares muntades a punt de neu.

Posem mantega en un motlle de 24 i hi posem la massa. Ho introduïm al forn a uns 180ºC durant uns 40 min (punxeu-lo per veure si està llest).

Treiem el pastís del forn i el deixem refredat, preferiblement desmotllat i sobre una reixa. Un cop fred, el tallem per la meitat amb compte, el farcim amb la melmelada, el muntem de nou.

Ara fem bullir la nata i afegim una miqueta d'aigua, i un cop ha bullit, ho retirem del foc i afegim la mantega i la xocolata. Ho barregem fins obtenir una salsa brillant. Cobrim el pastís amb la xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada