Pa de pessic:
150 g de farina
50 g de maizena
200 g de sucre
150 g de mantega pomada
50 g de cacau en pols
1 sobre de llevat
1 pessic de sal
3 ous
Farcit i cobertura:
350 g de mantega
100 g de sucre llustre
90 g llet
100 xocolata fondant
conguitos
PREPARACIÓ
Aquest pastis és molt senzill, jo he barrejat tots els ingredients a l'hora i ha quedat perfecte.
He fet sevir 2 motlles idèntics de 20cm i he repartit la massa, meitat i meitat.
Coure a 180º
Per fer la crema de mantega, cal batre, millor amb unes varilles elèctriques o amb la thermomix, el sucre la llet i la mantega a temperatura ambient fins que lligui.
Fondre la xocolata al bany maria i quan estigui freda afegir-la a la mantega, batre fins que estigui ben integrada.
Farcir i juntar els dos pastissos, cobrir amb la crema de mantega i guarnir-lo amb conguitos.
L'altra dia li vaig veure fer un molt semblant a la Lorraine Pascale! és super vistós i ha de ser ben bo! petons
ResponEliminaUna bomba de xocolata boníiiiissima, Chus! I quina paciència, amb tants conguitos! Aquesta recepta me la guardo, que això ha de ser sorprenent segur!! petonets
ResponEliminaQuin pastís més bonic, vistós i, sobretot, sobretot, més que bo pels amants dels conguitos com jo! Començo i no acabo! Èxit assegurat a casa meva! Una abraçada!
ResponEliminaoohhhhh!! com ho puc dir amb paraules? segur que el faré aquesta tarda!! sense els conguitos que no en tinc....
ResponEliminaLa meva filla xalaria, és tan llaminera!!!!
ResponEliminaQué maravilla, aparte de que me comería trozo y medio, me acaba de sonar en la cabeza la melodía de: "somos los conguitos, tan dulces y morenitos....""" bicos.
ResponEliminaCaram, això és vici a tope!!! Fa dies que em vas deixar un comentari al blog que no vaig contestar (ho sento) i a més he vist que em segueixes (moltes gràcies) així que et devia una visita. Tens receptes temptadores i m'agrada molt el que diu a l'apartat "sobre mi" ( a mi també m'agraden tots els formatges i la xocolata i cuinar per a les persones que estimo és un plaer que em fa feliç, sí senyor!!).
ResponEliminaFins aviat!
Una temptació irresistible, sobretot per a la canalla.
ResponEliminaAhhhh!!! Mareta meva! A més de vistós, té una pinta impresionant!!! Si els hi faig aquesta recepta al fill d'alguna de les meves amigues segur que m'estimaran moolt més!
ResponEliminaMolts petonets
Ooohhh, espectacular!
ResponEliminaÉs un pastís magnífic d'aniversari. Me l'apunto.
Ptnts
Dolça
Bueno que rico y para los chocolateron como yo ni te cuento.Te sigo desde hoy
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com.es/
Felicitats pel bloc i per aquest pastís tan fantàstic.
ResponElimina