INGREDIENTS
3 pits de pollastre
1 porro
3 alls tendres
200 gr de nata
un raig de xeres
oli
sal
pebre
un pessic de curri
arrós
PREPARACIÓ
Tallar el pollastre a daus i salpebrar. Escalfar oli en una cassola i daurar el pollastre.
Tallar el porro i els alls tendres, afegir-los a l'olla. esperar 10 minuts i tirar-hi el xeres. Un cop evaporat l'alcohol afegir la nata i el pessic de curri i deixar coure fins que la salsa espesi.
Servir amb arrós.
Genial, sencilla, sana,apetitosa...¿Qué más pedir?????????
ResponEliminasi, el toc de curri hi deu donar un sabor molt exòtic! M'agrada el curry! Nosaltres tenim uns espinacs amb formatge i curry bonissims també!!!!!
ResponEliminamirar els bloc de cuina abans de dinar i de sopar és ser molt incoscient!! la panxa fa un soroll escandalós! demà ho provo de fer.
ResponEliminaQue boooooo! Ho tastarem
ResponEliminaPtnts
Dolça