INGREDIENTS
700 g de nata per muntar
200 g de sucre
6 ous
2 pots de crema d'avellana
PREPARACIÓ
Separar les clares dels rovells.
Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegi i tingui una textura de crema, afegir la crema d'avellana, batre fins que quedi ben integrada.
Muntar la nata, afegir-la suaument a la preparació anterior.
Per ultim muntar les clares a punt de neu, incorporar-les a la barreja.
Si teniu geladora, ara és el moment de posar-lo, si no, i quedarà igual de bé, es posa en un bol al congelador. Passats 60 minuts, es treu del congelador i és remena, per desfer els cristalls, el torneu al congelador i repetiu aquesta operació cada35-40 minuts, 4 vegades.
Desprès de remenar-lo per ultima vegada, ja podeu traspassar-lo a un recipient hermètic i deixar-lo acabar de glaçar.
La crema d'avellana de la marca "Almendrina" la podeu comprar al Carrefour.
mmm! Es nota que comença la calor... gelat d'avellana, és boníssim! I fet a casa deu ser gairebé un pecat! Petons
ResponEliminaAquest gelat ha d'estar boníssim. Me l'apunto!.
ResponEliminaConeixia la llet d'ametlla de l'Almendrina (la meva àvia ja en prenia...!) i de vegades me'n compro, però no sabia que fessin aquesta crema d'avellana.
Se m'acudeix que aquest gelat també ha de quedar bé canviant la crema d'avellana per la llet d'ametlla. Ja ho provaré!
Nyaaam! Aquest gelat ha d'estar boníssim! Jo a casa no tinc crema d'avellana, però d'ametlla en tinc sempre! El meu pare n'és addicte, haahhah
ResponEliminaAixí que provaré aquest gelat sí o sí, hahah La recepta queda apuntadíssima!
Molts petons :)
Hola, he descobert el teu blog fa poc, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu blog.
ResponEliminaPetonets.
Núria
http://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/04/26/premio-liebster-awards/
Fer gelat d'avellana serà un homenatge a la terra! hauríem de fer més sovint receptes amb fruits secs de la nostra terra!
ResponEliminaAquest gelat el provo segur quan torni a fer una miqueta de calor!!! Una abraçada!
ResponEliminaQue helado más rico!!!!!, ya comienza a llegar el calor y van apeteciendo, aunque aquí en Asturias parece invierno otra vez :( Ayer y anteayer calleron unas granizadas impresionantes y no ha parado de llover, pero la semana pasada hacía un calorín estupendo.
ResponEliminaBesinos y gracias por la receta.
Los helados de frutos secos son mis favoritos!!! pero el de avellanas o el de almendras me flipan!! te ha quedado estupendo y se ve la mar de cremoso!!! delicioso!!!
ResponEliminaun besazooooooo