dijous, 17 d’abril del 2014

GALETES DE PASQUA









INGREDIENTS

130 g mantega
130 g de farina
60 g de maizena                            
60 g de sucre
un pessic de sal

PREPARACIÓ


Barrejar la mantega amb el sucre i la sal, afegir la maizena i la farina i amassar.
Deixar reposar la massa 30 minuts a la nevera,embolicada amb film transparent.
Tallar-les amb els talladors de Pasqua.
Coure al forn a 180.
Jo les he guarnit amb pasta de sucre
















INGREDIENTES 

130 g mantequilla 
130 g de harina 
60 g de maicena 
60 g de azúcar 
una pizca de sal 

PREPARACIÓN 

Mezclar la mantequilla con el azúcar y la sal, agregar la maicena y la harina y amasar. 
Dejar reposar la masa 30 minutos en la nevera, envuelta con film transparente. 
Cortarlas con los cortadores de Pascua. 
Hornear a 180.





2 comentaris:

  1. T'han quedat molt boniques I amb uns colors molt primaverals. Per començar a menjar-ne I no parar. Bona Pasqua.

    ResponElimina