130 g mantega
130 g de farina
60 g de maizena
60 g de sucre
un pessic de sal
PREPARACIÓ
Barrejar la mantega amb el sucre i la sal, afegir la maizena i la farina i amassar.
Deixar reposar la massa 30 minuts a la nevera,embolicada amb film transparent.
Tallar-les amb els talladors de Pasqua.
Coure al forn a 180.
Jo les he guarnit amb pasta de sucre
INGREDIENTES
130 g mantequilla
130 g de harina
60 g de maicena
60 g de azúcar
una pizca de sal
PREPARACIÓN
Mezclar la mantequilla con el azúcar y la sal, agregar la maicena y la harina y amasar.
Dejar reposar la masa 30 minutos en la nevera, envuelta con film transparente.
Cortarlas con los cortadores de Pascua.
Hornear a 180.
Jo les he guarnit amb pasta de sucre
INGREDIENTES
130 g mantequilla
130 g de harina
60 g de maicena
60 g de azúcar
una pizca de sal
PREPARACIÓN
Mezclar la mantequilla con el azúcar y la sal, agregar la maicena y la harina y amasar.
Dejar reposar la masa 30 minutos en la nevera, envuelta con film transparente.
Cortarlas con los cortadores de Pascua.
Hornear a 180.
T'han quedat molt boniques I amb uns colors molt primaverals. Per començar a menjar-ne I no parar. Bona Pasqua.
ResponEliminaUna monada! Petons!
ResponElimina