1 planxa de pasta de full
125 g de carn picada de porc
125 g de carn picada de vedella
1 ceba
1 poma golden
1/2 got de vi blanc
30 g de pinyons
10 g de panses
1 ou
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Picar la ceba i coure-la a la paella amb una mica d'oli, quan agafi color afegir-hi la poma ratllada, passats 5 minuts tirar el vi blanc i deixar reduir. Ara cal posar la carn els pinyons i les panses, rectificar de sal i pebre i acabar de coure.
Estirar la pasta de full, colocar la carn al centre, fer uns talls a la pasta de full i embolicar la carn creuant la pasta, com si fesim una trena. Pintar amb ou i coure al forn a 180º.
és una altra manera, molt original, de menjar carn d'una manera molt sabrosa! m'agrada tant la pasta de full....genial! petons
ResponEliminaAixò de farcir la pasta de full amb carn em sembla molt bona idea. A casa, a vegades, menjar el segon el costa una mica...són més de primer i postres que de segons...aquest doncs és una gran oportunitat d'endosar-los una bona ració de carn!!! Petons!
ResponElimina