2 pits d'ànec
150 g de melmelada de cirera
1 ceba gran
500 ml de vi negre
maduixes
oli
sal
pebre
pebre
PREPARACIÓ
Escalfar la planxa i coure el Magret amb força sal i pebre.
Picar la ceba i coure-la amb el greix de la cocció de l'ànec i una mica de sal molt lentament, que quedi caramelitzada.
Afegir el vi negre i deixar reduir. Per ultim posar la melmelada i deixar coure 5 minuts.
Servir la carn amb la salsa. guarnir amb unes maduixes i acompanyar amb puré de patates.
2 pechugas de pato
150 g de mermelada de cereza
1 cebolla grande
500 ml de vino tinto
fresas
aceite
sal
pimienta
PREPARACIÓN
Calentar la plancha y cocer el Magret con bastante sal y pimienta.
Picar la cebolla y cocerla con la grasa de la cocción del pato y un poco de sal muy lentamente, que quede caramelizada.
Añadir el vino tinto y dejar reducir. Por último poner la mermelada y dejar cocer 5 minutos.
Servir la carne con la salsa. adornar con unas fresas y acompañar con puré de patatas.
hummmmmmmmmmmm que gustos
ResponEliminaGenial, brutal, deliciós.... petons.
ResponEliminaL'ànec m'agrada molt i aquest pit, com tu l'has preparat, em sembla deliciós...i acompanyat d'un bon cava...immillorable! Petons!
ResponEliminaQue melós que es veu... la combinació amb la fruita vermella, no falla!
ResponEliminaMarta