dilluns, 22 d’octubre del 2012

ARRÓS DE LLAMÀNTOL




INGREDIENTS

2 llamàntols
1 ceba
1 porro
1 pebrot vermell
3 tomàquets de penjar
2 alls
fumet de peix
arrós
oli i sal
1 all i unes gotes de conyac

PREPARACIÓ

Preparar un sofregit amb la ceba i el porro, quan agafi color afegir el pebrot i l'all, deixar estovar i afegir els tomacons ratllats.










Tallar el llamàntol, separant el cap de la cua, desprès obrir el cap per la mitat i reservar el contingut, fins i tot l'aigua
.Quan el sofregit estigui al punt, posar-hi els caps i les pinces del llamàntol, esperar que canvii de color.


Tirar l'arrós, donar-li un parell de voltes i afegir-hi el fumet calen.


Aquestes mides estan calculades per 4 persones i jo i poso uns 300 gr d'arrós per 1'5 l de fumet de peix, mes o menys.
Quan a l'arros li faltin uns 5 minuts afegir les cues dels llamàntols tallades a rodanxes i el contingut del cap dels llamàntols, triturat amb un all i unes gotes de conyac.












1 comentari:

  1. quin arròs de diumenge!!Mmm...quina gana m'estas fent venir veient aquest suculent plat! Petons

    ResponElimina