INGREDIENTS
Salmó
ceba dolça
patates
farigola
oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Tallar la ceba a rodanxes ben fines, posar-la en un escorredora amb molta sal, durant 1 hora.
Rentar be la ceba per treure tota la sal i quan estigui ben escorreguda posar-la en un bol amb unes branque de farigola fresca i cobrir-la amb oli. Deixar-ho macerar 12 hores.
Bullir unes patates senceres amb pell, pelar-les i tallar-les a rodanxes.
A sobre i posarem una capa de la ceba que hem preparat amb una mica d'oli i al damunt el salmó.
Molt facil eh !!! Bon Profit !!!
un aperitiu delicios!! això ho he de tastar! petons
ResponEliminaHola!
ResponEliminaHem decidit que la teva recepta sigui la recepta de la setmana a la pàgina de Facebook de Lestevesreceptes.cat. L'enhorabona, i gràcies!
https://www.facebook.com/pages/Lestevesreceptescat/371178396284981