INGREDIENTS PER 4 PERSONES
2 albergínies
200 gr de carn picada de porc
100 gr de samfaina
200 ml de llet
2 cullerades de farina
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Rentar les albergínies i tallar-les a tires, reservar les puntes, coure-les a la planxa volta i volta amb una mica d'oli, sal i pebre.
Cobrir els motlles amb els talls d'albergínia.
En una paella, amb poc oli, al mínim i tapada coure l'albergínia que hem reservat. Quan estigui tova afegir-hi la carn i quan estigui cuita barrejar-hi 2 o 3 cullerades de samfaina prèviament cuita.
Fer una beixamel amb la llet i la farina, ha de quedar espesa, afegir-la a la la paella, remenar i retirar del foc.
Omplir els motlles que hem preparat amb el farcit i tapar.
Cobrir amb formatge ratllat i gratinar.
que booonss!! Jo n'he fet amb carbassó!! una delicia de farcellets eeh! petons
ResponEliminaQueda genial! I deu ser boníssim!
Elimina