dijous, 16 de juny de 2011

GASPATXO- GAZPACHO (TRADITIONAL TOMATO CREAM)


Ingredients:
1 kg de tomàquets
1 pebrot vermell
1 cogombre
2 alls escaldats
oli
sal
vinagre de mòdena

Preparació:
Rentar i pelar els tomàquets, rentar i trossejar el pebrot i tallar el cogombre.
Pelar i escaldar els alls.
Triturar tot junt i afegir-hi la sal i el vinagre al gust, i anar afegint l'oli mentre triturem.
Passar pel col.lador i servir ben fred.
Servir-lo amb verduretes tallades (pebrot, cebeta, tomàquet, cogombre).
Podem decorar el gaspatxo com en aquest cas, amb brotxetes de tomàquet cherry, alfàbrega i mozarella.

-English version:


Ingredients:
1 kg tomatoes
1 red pepper
1 cucumber
2 boiled garlic chunks
oil
salt
Balsamic vinegar

Procedure:
Clean and peel the tomatoes, clean and cut the pepper into pieces and cut the cucumber. 
Peel and boil the garlic chunks.
We put all the ingredients in a mixer, and we add salt and vinegar to the taste. We start mixing and meanwhile we add the amount of oil we consider necessary.
Once it has become a cream, we percolate the gazpacho and we serve it really cold. 
We can decorate the gazpacho as I have done in this recipe: we can make mozarella, basil and cherry tomato skewers, for instance. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada