diumenge, 9 d’octubre de 2011

GANYIMS DE TONYINA

Ingredients (4 persones):
-350 gr ganyims de tonyina dessalats
-4 patates
-2 cebes grosses
-brou de pollastre
-una fulla de llaurer
-sal
-pebre vermell

Preparació:
Canviem l'aigua dels ganyims com faríem amb el bacallà, i li trobem el punt de sal (no el dessalem del tot).
 Els esqueixem. Els colem i els eixuguem. Agafem una cassola de terra o de ferro, hi posem oli d'oliva, i hi passem els ganyims força estona. Tallem la ceba a juliana no gaire prima, i les patates mal tallades (que deixen anar el mido). Ho afegim a la cassola i ho deixem que sofregeixi tot junt. Posem una mica de pebre vermell, hi afegim el brou i una fulla de llaurer.

Ho deixem coure fins que la patata sigui cuita.

Si no queda prou espès, es pot afegir una picada amb un bastonet de pa i un grapat d'ametlla.

1 comentari:

  1. oh!! que bo...estic buscant receptes amb ganyims i aquesta sembla deliciosa....me l'emporto, si no et fa res!!

    ResponElimina