dimecres, 30 de gener de 2013

CREPE DE POLLASTRE




INGREDIENTS

Crepe: 
250 g de farina
500 g de llet
2 ous
sal
mantega
cibulet

Farcit:
200 g de xampinyons
2 porros
1 pit de pollastre
1 cullerada de farina 
200 g de llet

PREPARACIÓ

Posar en un bol la farina, la llet, els ous, una culleradeta de sal i batre, millor amb una batedora elèctrica per evitar grumolls. Ja tenim la massa de la crepe.
Per preparar el farcit: En una paella amb una mica d'oli s'hi sofregeix el porro tallat petit, quan estigui una mica tou afegir els xampinyons tallats petits i deixar coure. Tallar el pollastre ben petit, afegir-lo a la paella i rectificar de sal i pebre.
Quan el pollastre ja estigui cuit, afegir la farina, coure un minut i tirar-hi la llet sense deixar de remenar, al moment que arrenqui el bull ja esta llest.
Ara s'han de fer les crepes, escalfar la crepera o una paella, untar-la amb una mica de mantega i fer la crepe, quan estigui al punt, sense treure-la de la crepera i posar-hi el farcit al mig, deixar-ho uns segons i retirar. Un cop al plat fer un farcell i lligar-lo amb cibulet.

dilluns, 28 de gener de 2013

PASTIS D'ESPÀRRECS VERDS I BLANCS





INGREDIENTS

2 pots de puntes d'espàrrecs verds
1 pot de puntes d'esparrecs blancs
4 ous
200 g de nata
100 g de formatge de iogurt
sal
pebre


PREPARACIÓ

Per fer el pastis d'esparrecs, cal escorre els espàrrecs i posar-los en un bol, afegir-hi la resta d'ingredients, els ous, la nata, el formatge la sal i el pebre i triturar.
Pintar amb una mica de mantega un motlle, abocar-hi la preparació i coure al forn a 180º. Punxar-lo per comprovar que esta cuit.
Jo l'he servit amb escalivada i maionesa.

dimarts, 22 de gener de 2013

TRUFAS DE COCO


INGREDIENTS


150 g de coco ratllat i una mica mes per arrebossar
165 g de llet condensada

PREPARACIÓ



Barrejar el coco i la llet i deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Fer les boles i arrebossar-les amb una mica mes de coco ratllat.







dimarts, 15 de gener de 2013

BURRATA




La  Burrata es un producte làctic.
Burro en italià vol dir mantega, pel que burrata ve a ser un formatge mantecos.
La burrata s'elabora en una de les regions de sud d'Italia, la Puglia. Per la seva elaboració primer s'utilitza llet de búfala i després es submergeix en suero làctic calent.
Es un producte de curta caducitat, i convé consumir-lo molt fresc.



Jo us proposa una amanida amb unes fulles de rucula ,uns canonges, unes tires de pebrot i uns tomàquets xerri, sal i un bon raig d'oli d'oliva.



divendres, 4 de gener de 2013

FELIÇ ANY NOU!!








DESDE ROMA US DETJO UN FELIÇ ANY NOU I QUE ELS REIS US PORTIN MOLTES COSES !!