INGREDIENTS
1lamina de pasta de full
250 g de maduixes
1plàtan
250 g de nata
1cullerada de vainilla
Sucre
50 g d'aigua
50 g de sucre
PREPARACIÓ
Tallar rectangles de pasta de full, amb un ganivet marcar un marc
de 1cm tot el voltant, punxar la resta per evitar que s'infli.
Coure a 200º fins que agafi color.
Muntar la nata amb la vainilla i la quantitat de sucre desitjada
Amb els 50 g d'aigua i els 50 g de sucre fer un caramel sense color.
Tallar les fruites a rodanxes y pintar-les amb el caramel.
Amb l'ajuda d'una màniga pastissera posar la nata sobre la pasta de full i guarnir amb la fruita,
I tens unes postres delicioses fetes en un pim pam. Com m'agrada! Petons.
ResponEliminaQue delicia y sencilla receta.Besosss
ResponEliminaAquestes postres de full i fruita sempre funcionen, agraden a tothom! M'agrada molt, la presentació de la foto, Chus. El fons vermell hi fa alegria!
ResponEliminaA casa tenim debilitat per aquestes postres!
ResponEliminaPetons