INGREDIENTS / INGREDIENTES
4 ous160 g de farina d'ametlles
60 g de farina
180 g de sucre
60 g de cacao en pols
150 g de mantega
1sobre de llevat
Melmelada de cirera
----------------------------------------
4 huevos
160 g de harina de almendra
60 g de harina
180 g de azucar
150 g de mantequilla
1sobre de levadura
Mermelada de cereza
Per fer el ganache de xocolata / para el ganache de chocolate
150 g de xocolata de cobertura
125 g de nata
50 g de mantega
-----------------------------------
150 g de chocolate de cobertura
125 g de nata
50 g de mantequilla
Per fer el pa de pessic:
-----------------------------------
150 g de chocolate de cobertura
125 g de nata
50 g de mantequilla
PREPARACIÓ / PREPARACIÓN
Per fer el pa de pessic:
Batre els ous amb le sucre.
Fondre la mantega i afegir-la als ous, incorporar el cacao i batre un altre cop.
Afegir la farina d'ametlles i la farina de blat amb el llevat, remenar fins que quedi tot ben integrad.
Preparar un motlle de 22 cm i coure al forn a 175º
Obrir las porcions de pastís i pintar-les amb melmelada de cirera
---------------------------
Para hacer el bizcocho:
Batir los huevos con el azucar.
Fundir la mantequilla i añadirla a los huevos y batir.
Incorporar el cacao y volver a batir.
Añadir la harina de almendra, la harina y la levadura poco a poco y mezclar.
Engrasar un molde de 22 cm y cocer al horno a 175º
Rellenar con mermelada de cereza.
Ganache
Fondre la xocolata el bany maria
Fer bullir la nata i afegir-la de mica en mica a la xocolata.
Finalment afegir la mantega i remenar energicament.
Deixar refredar a temperatura ambient unes hores o d'un dia per l'altre, després passar-la per la batedora amb l'accesori pala, per
obtenir una crema més suau.
Posar-la en una mànega pastissera i guarnir.
_________________________________
Fundir el chocolate al baño maría.
Hervir la nata y añadirla poco a poca al chocolate.
Por ultimo añadir la mantequilla y batir energicamente.
Dejar enfriar a temperatura ambiente unas horas o de un día para
otro, después pasarla por la batidora con el accesorio pala, para obtener una crema mas suave.
Ponerla en una manga pastelera y decorar.
Afegir la farina d'ametlles i la farina de blat amb el llevat, remenar fins que quedi tot ben integrad.
Preparar un motlle de 22 cm i coure al forn a 175º
Obrir las porcions de pastís i pintar-les amb melmelada de cirera
---------------------------
Para hacer el bizcocho:
Batir los huevos con el azucar.
Fundir la mantequilla i añadirla a los huevos y batir.
Incorporar el cacao y volver a batir.
Añadir la harina de almendra, la harina y la levadura poco a poco y mezclar.
Engrasar un molde de 22 cm y cocer al horno a 175º
Rellenar con mermelada de cereza.
Ganache
Fondre la xocolata el bany maria
Fer bullir la nata i afegir-la de mica en mica a la xocolata.
Finalment afegir la mantega i remenar energicament.
Deixar refredar a temperatura ambient unes hores o d'un dia per l'altre, després passar-la per la batedora amb l'accesori pala, per
obtenir una crema més suau.
Posar-la en una mànega pastissera i guarnir.
_________________________________
Fundir el chocolate al baño maría.
Hervir la nata y añadirla poco a poca al chocolate.
Por ultimo añadir la mantequilla y batir energicamente.
Dejar enfriar a temperatura ambiente unas horas o de un día para
otro, después pasarla por la batidora con el accesorio pala, para obtener una crema mas suave.
Ponerla en una manga pastelera y decorar.
Maridatge / Maridaje CUVEÉ D. S de Freixenet.
Un postre exquisito y una presentación magnifica.Besosss
ResponEliminaQuin pastís més bo i elegant! Una magnífica entrada! Petons!
ResponEliminaA més de ser un pastís deliciós, la presentació és perfecta, unes postres de 10. I amb el cava ja queda arrodonit del tot. Bon diumenge. Petons.
ResponEliminaM'encanta la presentació. Semblen cúpoles de catedral russa :D !!
ResponEliminaUfffff!!! Qui pogués tastar-lo!!! Una autèntica delícia! I amb una presentació de luxe!!!
ResponEliminaPetons