divendres, 9 de maig del 2014

DARRER MENÚ DE 7 € D'AQUESTA SETMANA


CREMA



INGREDIENTS

2 porros
1 patata gran
1 l de brou o una pastilla de brou
oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Tallar el porro i sofregir-lo lleugerament amb una mica d'oli.
Rentar i tallar la patata i afegir-la a l'olla.
Tirar-hi el brou o l'aigua, jo de les restes del pollastre del menú d'air i unes herbes he fet un brou lleuger . Salpebrar i deixar coure, un cop cuit triturar per aconseguir una textura de crema.
Jo l'he acompanyat amb una mica de pa fregit.

2 porros 1 patata  - 0'60

COSTELLA




INGREDIENTS

1 kg de costella de porc
6o gr de mel
60 gr de soja
oli, sal

PREPARACIÓ

Encendre el forn.
Posar la costella en una safata de forn, salar-la i tirar-hi un rajoli d'oli .
Coure-la al forn a 180.
Fer una barreja amb la mel i la soja i ruixar la costella quan ja estigui quasi bé cuita,apujar la temperatura del forn a 190.
Jo la he acompanyat amb una patata cuita al microones.

Costella  -  5
4 patates - 0'20
----------------------
                 5'20

MADUIXES


INGREDIENTS

250 gr de maduixes  0'75


PREPARACIÓ

Jo les he preparat amb unes gotes de vinagre de Mòdena i una mica de sucre.


TOTAL MENÚ

0'60
5'20
0'75
-------
6' 55

--------------------------------------

INGREDIENTES

2 puerros
1 patata grande
1 l de caldo o una pastilla de caldo
aceite , sal y pimienta

PREPARACIÓN

Cortar el puerro y sofreír ligeramente con un poco de aceite .
Lavar y cortar la patata y añadirla a la olla .
Echar el caldo o el agua , yo de los restos del pollo del menú de air y unas hierbas he hecho un caldo ligero. Salpimentar y dejar cocer , una vez cocido triturar para conseguir una textura de crema .
Yo lo he acompañado con un poco de pan frito .

2 puerros 1 patata - 0'60


COSTILLA

INGREDIENTES

1 kg de costilla de cerdo
6o gr de miel
60 gr de soja
aceite , sal

PREPARACIÓN

Encender el horno .
Poner la costilla en una bandeja de horno , salar y echar un raijolí de aceite .
Cocer en el horno a 180 .
Hacer una mezcla con la miel y la soja y rociar la costilla cuando ya esté casi cocida , subir la temperatura del horno a 190 .
Yo la he acompañado con una patata cocida en el microondas .

Costilla - 5
4 patatas - 0'20
----------------------
                 5'20

FRESAS


INGREDIENTES

250 gr de fresas - 0'75

PREPARACION

Yo las he preparado con unas gotas de vinagre de Módena y azucar.



TOTAL MENU

0'60
5'20
0'75
-------
6' 55 

2 comentaris: