INGREDIENTS
4 llesques de pa de pagès
8 talls de llom de 2 colors
1/2 kg de xampinyons
1/4 l de llet
2 cullerades [de les de postres] de maizena
1/2 ceba
2 alls tendres
julivert
formatge per gratinar
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Les quantitats son per fer 4 torrades.
Rentar i tallar els xampinyons a lamines. En una paella amb oli coure-hi els xampinyons, en el darrer moment afegir-hi els alls tendres i el julivert picats.
Tallat la ceba molt petita, posar-la en un cassó amb una mica d'oli, quan estigui ben daurada tirar-hi la llet. Dissoldre les 2 cullerades de maizena amb una mica de llet freda i afegir-la al cassó per fer una beixamel, quan arrenqui el bull esperar 1 minut retirar del foc i reservar.
Torrar lleugerament el pa.
Coure el llom a la planxa.
Col.locar les llesques de pa en una safata de forn, posar-hi per sobre una capa de beixamel, desprès una capa de xampinyons, a sobre el llom i per ultim el formatge ratllat.
Posar al forn a gratinar.
Servir calent!
Ei!! Que bona! Aquesta torradeta ve de gust a petits i grans, i ara que ve el bon temps, amb aquest solet que ens ensenyes... ja ensumo l'estiu!! ha ha ha. Petons!
ResponEliminaAquesta torrada és un sopar fantàstic! Una presentació molt bona, m'agrada la idea!
ResponEliminaMarta
Per al meu gust té massa formatge, però em sembla una idea genial per sopar, per exemple!
ResponEliminaPetons
Una mena de pizza de carn a la catalana deliciosa...a casa, com més formatge d'aquell que quan queixales se't desfà a la boca i que fa molts fils que pengen més els agrada! Sort que hi ha tants gustos com colors!!! Petons!
ResponElimina