LA MEVA COLLITA DE CARXOFES
INGREDIENTS
4 carxofes
farina
oli
sal
PREPARACIÓ
Tallar les carxofes molt fines, jo ho faig amb la maquina de tallar elèctrica.
posar les carxofes tallades dins d'un escorredor per salar-les i enfarinar-les, sacsejar-les i tornar a tirar farina, a fi de què quedin ben arrebossades.
Preparem una paella amb oli ben calent per fregir les carxofes fins que quedin cruixents.
INGREDIENTES
4 alcachofas
harina
aceite
sal
PREPARACIÓN
Cortar las alcachofas muy finas, yo lo hago con la maquina de cortar eléctrica.
poner las alcachofas cortadas dentro de un escurridor para salarlas y enharinarlas, sacudirlas y volver a tirar harina, a fin de que queden bien rebozadas.
Preparamos una sartén con aceite caliente para freir las alcachofas hasta que queden crujientes.
Boníssims, Chus! és la meva manera preferida de menjar carxofes!! Petons
ResponEliminaI què bones són les xips de carxofa. I si són de collita pròpia, insuperables! Petons.
ResponEliminaAixí m'encanten...haig de provar de fer-ne a casa!!! Petons!
ResponElimina