dijous, 6 de gener de 2011

Bomba de xocolata

Ingredients pel pa de pessic 

3 ous
120 gr de sucre
120 gr de farina

Ingredients de la trufa

500 ml de nata per montar
200 gr de xocolata negre 

Ingredients per la cobertura

200 gr de xocolata fondant
50 gr de mantega

Preparacio del pa de pessic

Blanquejar els rovells amb el sucre i afegir a poc a poc la farina tamissada, i per ultim les clares d´ou a punt de neu.

Estendre la pasta i posar-la al forn a 180º uns 15 minuts. 

Quan el pa de pessic esta cuit, retallar-lo  a la mida del motllo. 

Preparacio de la trufa

Montar la nata (hi podeu afegir una mica de sucre) i afegir la xocolata fosa. Reservar a la neera.

Preparacio de la covertura

Fondre al bany maria la mantega i la xocolata. Reservar. 


Montatge del pastis

Cobrir un bol d´uns 24 cm de diametre amb paper transparent procurant que no quedi cap arruga. Cobrir el motllo amb la covertura i deixar refredar a la nevera.
Afegir la trufa i per ultim cobrir amb el pa de pessic retallat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada