diumenge, 3 de febrer del 2013

FARCELLS DE PASTA DE FULL








INGREDIENTS

200 g de formatge briecamenbert
1 planxa de pasta de full
2 cebes vermelles
30 o 40 g de mantega
4 cullerades de sucre morè
un grapat de nous
1 rovell d'ou
1/2 got d'oporto
sal

PREPARACIÓ

Tallar les cebes en juliana. Fondre la mantega en una paella i sofregir-hi la ceba, tapada i al mínim durant 10 minuts. Destapar la paella, afegir l mitat del sucre i l'oprto i continuar la cocció 15 minuts més,
Trocejar les nous i caramelitzar-les amb la resta del sucre.




Preparar la pasta de full. tallar cercles de de pasta per fer farcells individuals.En el centre de cada cercle posar-hi un llit de ceba, un troç de formatge i unes quantes nous.





Tancar els farcells i donar-lis la volta, guarnir amb els retalls de pasta, pintar-los amb el rovell d'ou i coure el forn a 210º fins que tinguin un bonic color daurat.






2 comentaris:

  1. ha de ser una explosió de sabors!! m'encanta!!! petons

    ResponElimina
  2. Chus,acabo de pegar una ullada al teu bloc, i m'he enamorat d'unes quantes idees. Però aquesta, va automàticament al caramull de receptes d'entrants que he de preparar un dia que tingui un sopar i vulgui deixar tothom bocabadat. M'encanta!
    Per cert, he llegit la teva presentació. Tenim moltíssimes coses en comú: passar-me tota la setmana pensant que faré, com ho faré, com estarà la taula... És la cosa que més m'agrada del món. Una besada!

    ResponElimina