350 gr de gambes
1 ceba
1 tomàquet madur
2 alls
4 tasses d'arròs
6 tasses d'aigua
julivert
oli
sal
Preparació:
Possar oli en una cassola i daurar-hi les gambes, quan estiguin les treiem i en aquell oli en fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet rallat. Quan el sofregit estigui hi tirem l'aigua calenta i l'arròs, a mitja cocció hi afegim les gambes i l'acabem de coure. Just abans de servir hi fem una picada d'all i julivert i li tirem per sobre. Aquest arròs ha de quedar caldós, per menjar amb cullera. I si les gambes són bones és un arròs molt gustós.
-English version:
Ingredients:
350 gr shrimps
1 onion
1 red tomato
2 garlics
4 cups of rice
6 cups of water
parsley
oil
salt
Procedure:
Put oil in a pan and cook the shrimps round and round. Once they are sealed, we put them aside, and we use the oil to fry the onion for the tomato sauce. Then, once the onion is golden, we add the tomato and the garlic. Once it is ready, we add water and the rice. When it is half cooked, we add the shrimps and we finish cooking them together.
Beforse serving, we grind together the parsley and the garlic, and we put it on top.
This rice should be like a soup, and the shrimps should be fine, so it will be very tasty.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada