dimarts, 8 de novembre de 2011

PA DE PESSIC PER MENJAR A PESIGADES - FINGER CAKE

INGREDIENTS

4 ous
130 gr de sucre
50 gr farina
50 gr maizena
un polsim de sal

PREPARACIÓ

Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les iemes, batre les iemes amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegim la farina i la maizena tamizada, tot remenat amb una espatula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. Ho posem al motlle previament engrasat amb una mica de mantega i al forn.

Aquestes mides son per un motlle petit, de uns 18 o 20 cm.


INGREDIENTS

4 eggs
150 gr sugar
50 gr flour
50 gr corn starch
salt

PREPARACIÓ

Preheat the oven at 180ºC. Split the egg whites from the yolks, and mix the yolks with the sugar until soft and whitened. Once they have multiplied their volume per three, we add flour and the corn starch preoviously sieved, mixing altogether with a spatula, slowly until blended.
Whisk the egg whites and add them to the mixture, blending softly with the spatula. We put the mixture in the buttered mould and we put it in the oven.
Bake until golden. Pinch with a fork or a knife to see if it is ready.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada