dimecres, 28 de març del 2012

GALETES DE MANTEGA

PREPARACIÓ


300 gr de farina
150 de mantega
70 gr de sucre
1 iema d'ou

Aquesta es una recepte del llibre de la thermomix, però sense la iema d'ou cuita i feta de la manera tradicional.

PREPARACIÓ

Poseu la farina en forma de volcà sobre la superfície de treball, i afegiu la mantega a temperatura ambient, la iema d'ou i el sucre, jo això ho faig dins d'un bol, i quan vegeu que la massa es desenganxa de les parets del bol , poseu-la sobre el marbre i treballeu-la amb les mans. En feu un bola la tapeu i la deixeu reposar uns 30 minuts a la nevera.
Enfarineu lleugerament la superfície de treball i estireu la pasta amb un corró i ja la podeu tallar.
Poseu-les al forn a 180º fins que agafin color.
Les podeu farcí de xocolata, melmelada o el que us agradi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada