dissabte, 3 de març de 2012

RAP AL PEBRE VERMELL

INGREDIENTS

Un cua de rap de 1'5 kg
pebre vermell dolç de la vera
sal
un petit raig d'oli
enciam
llimona

Per la salsa tàrtara:
maionesa
el suc de 1/2 llimona
1 cullerada de mostaça
2 cogombre amb vinagre picats
1 grapa de taperes picades
1 rovell  d'ou dur 
1/2 ceba picada
cullaradeta de sucre
1/2 iogurt natural


PREPARACIÓ

Demaneu a la peixateria que us treguin l'espina al rap i lliguin les dos parts juntes.
Ruixeu el rap amb llimona i salau-lo, deixeu.lo reposar una estona.
Enfarineu el rap amb pebre vermell.
Agafeu un safata de forn i unteu-la amb oli d'oliva, poseu-hi el rap i poseu-lo al forn que tindreu precalentat a 180º. El deixeu coure 15 minuts i li doneu la volta, passats 15 minuts més el traieu del forn i el deixeu refredar, un cop fred el poseu a la nevera.
A mi m'agrada fet d'un dia per l'altre.
El podeu servir amb una barreja d'enciams i una salsa tàrtara
Per fer la salsa tàrtara feu una maionesa de manera tradicional, jo per fer la salsa tàrtara prefereixo la lactonesa, i afegiu-hi tots els ingredients d'un amb un i picats ben petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada