INGREDIENTS
Un cua de rap de 1'5 kg
pebre vermell dolç de la vera
sal
un petit raig d'oli
enciam
llimona
Per la salsa tàrtara:
maionesa
el suc de 1/2 llimona
1 cullerada de mostaça
2 cogombre amb vinagre picats
1 grapa de taperes picades
1 rovell d'ou dur
1/2 ceba picada
1 cullaradeta de sucre
1/2 iogurt natural
PREPARACIÓ
Demaneu a la peixateria que us treguin l'espina al rap i lliguin les dos parts juntes.
Ruixeu el rap amb llimona i salau-lo, deixeu.lo reposar una estona.
Enfarineu el rap amb pebre vermell.
Agafeu un safata de forn i unteu-la amb oli d'oliva, poseu-hi el rap i poseu-lo al forn que tindreu precalentat a 180º. El deixeu coure 15 minuts i li doneu la volta, passats 15 minuts més el traieu del forn i el deixeu refredar, un cop fred el poseu a la nevera.
A mi m'agrada fet d'un dia per l'altre.
El podeu servir amb una barreja d'enciams i una salsa tàrtara
Per fer la salsa tàrtara feu una maionesa de manera tradicional, jo per fer la salsa tàrtara prefereixo la lactonesa, i afegiu-hi tots els ingredients d'un amb un i picats ben petits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada