INGREDIENTS
1 sèpia gran
1 ceba gran
1 tomàquet de penjar
1 fulla de llorer
1 branqueta de julivert
2 alls
unes boletes de pebre negre
2 preses petites de xocolata sense llet
1 got de vi blanc
1 got d'aigua
oli d'oliva
sa
Opcional
2 patates
2 carxofes
pèsols
PREPARACIÓ
Jo per guisar la sèpia sempre la congelo, es cou millor i queda mes tova.
Talleu la sèpia a troços petits i poseu-la a la cassola amb un raig d'oli, deixeu que es vagi fent a poc a poc fins que deixi anar tota l'aigua.
Passat aquest temps i afegiu la ceba, tallada gruixuda, 2 alls amb pell, el tomàquet pelat i sense llavors, la fulla de llorer, el pebre i el julivert i deixeu-ho 2 o 3 minuts, desprès i afegiu el vi blanc i el deixeu evaporar una mica i tireu l'aigua. Quan ja casi estigui cuit i poseu la xocolata i ho deixeu coure 5 minute mes.
Si decidiu posar-hi la patata, la carxofa i els pèsols el moment d'afegir-ho es quan i poseu la ceba i el tomàquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada