dissabte, 28 de juliol de 2012

STEAK TARTARE






INGREDIENTS

400 g de filet o crosto
4 rovells d'ou
salsa perrins
salsa soja
whisky
pebre
mostassa
oli d'oliva
sal
ceba
taperes
cogombres en vinagre
mantega 
pa

PREPARACIÓ

El secret d'un bon steak tartare es que la carn sigui bona i tallada a gabinet. El filet de bou es la mes gustosa, però si no voleu gastar tant ho podeu provar amb crostó, queda força be.
Un recomanació mes, el ous han de ser mot frescos, dons els menjareu crus.
Tallar la carn amb un gabinet ben afilat, ha de quedar com si fos carn picada, poseu-la en un bol.
Ara es tracta d'amanir-la, i les quantitats son una mica al vostre gust. Posar la sal, pebre,un bon raig d'oli d'oliva, un parell de cullerades de salsa perrins, un parell de cullerades de soja, un rajet petit de whisky, una bona cullerada de mostassa i els rovells d'ou, barrejar-ho be.
Feu racions d'uns 100 g i acompanyeu-la de la ceba tallada petita, les taperes, el cogombre tallat petit i unes llesque de pa amb mantega.
Queda bonic servit amb al rovell d'ou a sobre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada