dimecres, 10 d’abril del 2013

PÈSOLS DOLÇOS




INGREDIENTS

Pèsols
1 ceba tendre 
2 alls tendres
cansalada curada
2 fulles de menta
un pessic de pebre vermell
un raget de cognac
un raig d'aigua
oli i sal
una culleradeta de sucre.

PREPARACIÓ

En aquesta recepte no hi ha quantitats, tot depèn de la quantitat de pèsols i del tipus de pèsols, jo vaig fer servir pèsol de floreta, o de Llavaneres, que és molt dolç i molt tendre, i no necessita ni gaire temps massa aigua per coure.
Primer que res, a desgranar pèsols!!!
Desprès en una cassola en fred, posar tots els ingredients, excepte l'aigua, que l'afegirem quan l'alcohol s'hagi evaporat.
Coure tapat a foc lent fins que estiguin al vostre gust.



5 comentaris:

  1. Amb pèsols de llavaneres aquest plat ha de ser un 10.

    ResponElimina
  2. encara l'horta ens regala petits tresors com el pèsol, un bon plat!

    ResponElimina
  3. Mmmmm me encantan los guisantes!!! Es mi legumbre favorita!! Nunca he probado este plato, pero me parece delicioso!! Tendré que hacerme esta version un dia para comer!! Un ebsito

    ResponElimina
  4. En aquesta època de l'any els pèsols estan espectaculars, i fets d'aquesta manera han de ser boniiissims!

    ResponElimina
  5. M'encanten els pèsols i amb aquesta presentació pinten genial!

    Molts petonets!

    ResponElimina