diumenge, 28 d’abril de 2013

PIT DE POLLASTRE AMB ALLS TENDRES





INGREDIENTS

3 pits de pollastre
1 porro
3 alls tendres
200 gr de nata
un raig de xeres
oli
sal
pebre
un pessic de curri
arrós 

PREPARACIÓ

Tallar el pollastre a daus i salpebrar. Escalfar oli en una cassola i daurar el pollastre.
Tallar el porro i els alls tendres, afegir-los a l'olla. esperar 10 minuts i tirar-hi el xeres. Un cop evaporat l'alcohol afegir la nata i el pessic de curri i deixar coure fins que la salsa espesi.
Servir amb arrós.




4 comentaris:

  1. Genial, sencilla, sana,apetitosa...¿Qué más pedir?????????

    ResponElimina
  2. si, el toc de curri hi deu donar un sabor molt exòtic! M'agrada el curry! Nosaltres tenim uns espinacs amb formatge i curry bonissims també!!!!!

    ResponElimina
  3. mirar els bloc de cuina abans de dinar i de sopar és ser molt incoscient!! la panxa fa un soroll escandalós! demà ho provo de fer.

    ResponElimina