diumenge, 6 d’abril de 2014

MILFULLS DE PATATES AMB SALMÓ








INGREDIENTS

Salmó
ceba dolça
patates
farigola
oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Tallar la ceba a rodanxes ben fines, posar-la en un escorredora amb molta sal, durant 1 hora.
Rentar be la ceba per treure tota la sal i quan estigui ben escorreguda posar-la en un bol amb unes branque de farigola fresca i cobrir-la amb oli. Deixar-ho macerar 12 hores.
Bullir unes patates senceres amb pell, pelar-les i tallar-les a rodanxes. 
Posar una capa de patates a sobre una capa de la ceba i al damunt el salmó.





INGREDIENTES

salmón
cebolla dulce
patatas
tomillo
aceite de oliva virgen

PREPARACIÓN

Cortar la cebolla en rodajas bien finas, ponerla en un escurridor con mucha sal, durante 1 hora.
Lavar bien la cebolla para quitar toda la sal y cuando esté bien escurrida ponerla en un bol con unas ramas de tomillo fresco y cubrir con aceite. Dejar macerar 12 horas.
Hervir unas patatas enteras con piel, pelarlas y cortarlas en rodajas. Pondremos una capa de patata, encima la cebolla que hemos preparado con un poco de aceite y encima el salmón.


MARIDADGE / MARIDAJE




5 comentaris:

  1. Qui goig que fa aquesta rosa. Una bona combinació i fantàstica presentació.

    ResponElimina
  2. A mi el salmó no m'agrada gaire, encara que reconec que queda molt bé en alguns plats. I si a sobre el decores amb aquesta flors de salmó, fantàstic!
    Petons

    ResponElimina
  3. Aquesta pot ser una bona idea per sant jordi, oi? Petons!

    ResponElimina
  4. Aquesta ceba macerada amb el timó (farigola) ha de ser una delícia i segur que combina a la perfecció amb els altres ingredients. Molt bona proposta. Petons.

    ResponElimina
  5. Ohhhh...patates i salmó...i amb aquesta composió.....se'm fa la boca aigua.....Jo també penso com la Marina que és un plat preciós per presentar a taula el dia de Sant Jordi!!! Petons!

    ResponElimina