Ingredients
100gr d'avellanes
100gr d'ametlles
5 anous
10 gr de pinyons
2 tomaquets de penjar
4 alls
la polpa de 4 nyores
2 galetes Maria
oli
sal
vinagre
1 fulleta de menta
1 bitxo si el voleu picant, jo no ni poso
Preparació
Escalivar els tomaquets i els alls, pelar i posar en el pot de triturar. Escaldar les nyores, treure'n la polpa i afegir-la al pot junt amb la resta d'ingredients, triturar i rectificar de sal i vinagre.
A casa sempre la faig jo, que ens agrada més que la comprada. Que bona que és!! M'encanta el color que t'ha quedat.
ResponEliminaA mi els calçots no em maten...però la salsa és una delícia!!! Pa per sucar-hi sisplau!!! Petons!
ResponEliminaAños llevo buscando esta receta. Me la llevo ya mismo!! Gracias por compartir esta obra maestra.
ResponEliminaDiumenge proper tinc una calçotada i m'ha tocat encarregar-me de la salsa. Si no et fa res te la copio que te molt bona pinta! :D
ResponElimina