dijous, 20 de febrer del 2014

LA SALSA DELS CALÇOTS

Ingredients


100gr d'avellanes
100gr d'ametlles
5 anous
10 gr de pinyons
2 tomaquets de penjar
4 alls
la polpa de 4 nyores
2 galetes Maria
oli
sal
vinagre
1 fulleta de menta
1 bitxo si el voleu picant, jo no ni poso

Preparació


Escalivar els tomaquets i els alls, pelar i posar en el pot de triturar. Escaldar les nyores, treure'n la polpa i afegir-la al pot junt amb la resta d'ingredients, triturar i rectificar de sal i vinagre.

4 comentaris:

  1. A casa sempre la faig jo, que ens agrada més que la comprada. Que bona que és!! M'encanta el color que t'ha quedat.

    ResponElimina
  2. A mi els calçots no em maten...però la salsa és una delícia!!! Pa per sucar-hi sisplau!!! Petons!

    ResponElimina
  3. Años llevo buscando esta receta. Me la llevo ya mismo!! Gracias por compartir esta obra maestra.

    ResponElimina
  4. Diumenge proper tinc una calçotada i m'ha tocat encarregar-me de la salsa. Si no et fa res te la copio que te molt bona pinta! :D

    ResponElimina