Llàstima que no les podeu flairar! El seu aroma exquisit omple tota la casa.
He preparat unes quants receptes ,les aniré penjant de mica en mica.
La tòfona negre (nom científic Tuber melanosporum), coneguda també com tòfona de Perigord, és molt apreciada en la gastronomia pel seu aroma i de gran valor econòmic.
Es tracta d’un fong que es troba sota terra i que té un aspecte exterior fosc tirant a negre amb tons vermellosos, de superfície berrugosa.També hi ha gent que se la menja al caliu, posant-la a les brases embolicada amb paper plata i acompanyada d’una torrada de pa, o simplement ratllada sobre un ou ferrat. Així és com s’aprecien més les seves qualitats organolèptiques.
Les he comprat a la tòfonera.
http://www.latofonera.cat/ |
Laminada a sobre d'una torrada de pa amb una mica de sal i oli. EXTRAORDINARIA!!!!!!!
Hola Chus! M'ha fet il·lusió veure el teu comentari, venint d'algú que ja porta anys per aquests móns! :) Encantada! ;)
ResponEliminaAixò de menjar la trufa laminada directament sobre el pa, no ho havia vist mai! La trufa és tan bona!
ResponEliminaSi mònica, son extraordinaries !!
ResponElimina