Ingredients:
Patates
bledes
espàrrecs verds
bròquil
mongeta
beicon
brou
all tendre
1 cullerada de farina
Preparació:
Bullir totes les verdures per separat, respectant els diferents temps de cocció, les patates a rodanxes i les altres verdures trossejades. En una paella, hi posem la ceba picada i un all tendre picats, i una mica de beicon. Ho enrossim tot i hi afegim una culleradeta de farina. Amb el brou de les verdures, lliguem una salsa.
Muntem el plat amb l'ajuda d'un aro, posant primer la patata, a sobre unes mongetes, el bròquil, i els espàrrecs verds. Ho acabem amb una mica de beicon fregit cruixent i reguem el plat amb la salsa.
Ingredients:
Potatoes
an onion
sweet chard
green asparagus
broccoli
french green bean
bacon cuts
vegetable or chicken broth
scallions
a spoonful of flour
Procedure:
Boil or steam (to taste) each of the vegeatbles on their own, so not to overboil them, respecting the time of cooking for each of them to keep on being crunchy and preserving their texture.
Meanwhile, we put an onion and a scallion cut into small pieces in a frying pan with a little bit of oil. We fry them gently so they become golden-toned. We add the small pieces of bacon and we add a spoonful of flour to the mixture. We make a sauce adding the broth from the veggies.
Mounting the plate using an iron circle mould: fist we put the potatoes, then a floor of beans, broccoli and the green asparagus. We crown it on top with crunchy bacon pieces and the sauce.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada