INGREDIENTS
1 planxa de pasta de full
2 pomes
150 gr d'aigua
150 gr de sucre
Sucre
Melmelada de préssec
PREPARACIÓ
Posar l'aigua i el sucre a bullir per fer un almívar, deixar coure 5 minuts.
Pelar les pomes i tallar-les a lamines de 0'5 cm de gruix, afegir-les al almívar i deixar-les coure uns 5 minuts.
Tallar la pasta de full en tires d'uns 6 cm de gruix.
Posar la poma a sobre de la pasta de full, procurant que sobresurtin 0'5 cm . Enrotllat, ensucrar i coure al forn a 190.
Un cop cuites pintar-les amb la melmelada de préssec.
quedan per lleparse els dits
ResponEliminaSón una xulada!!! Quina preciositat! I a més, han d'estar boníssimes! Unes postres florals de primera!
ResponEliminaMe encantan tus rosas, yo las he preparado también con jamón y queso y han sido todo un éxito entre mi hija y sus amigos. La versión salada la preparo con masa de pizza. Genial!!
ResponEliminaPrecioses!! Quina forma més curiosa de fer-les, molt bé el pas a pas amb les fotos. I, a més, molt bona combinació, la pasta de full amb la poma a mi m'hi encanta!! Gràcies per compartir. Bon cap de setmana!
ResponEliminaM'acabo d'enamorar d'aquesta presentació... te la copiaré i segur que no tardaré massa a fer aquestes roses de poma.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Molt xules aquestes roses! i bones que han ser, prendré nota de la recepta. Una abraçada.
ResponEliminaQue recetas más chulas tienes por aquí, por eso me quedo a dar unva vueltita por tu cocina, y estas rosas me encantan. Un saludo.
ResponEliminaHola Chus! Les teves roses em van inspirar i ahir en vaig fer una versió! Gràcies per compartir la recepta. http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2014/02/unes-roses-per-tu.html
ResponEliminaOstres no coneixia el bloc ! ara mirant les roses de la Marina, et descobreixo amb aquestes roses tan precioses!!!!! t'agafo la idea!!! gràcies i et segueixo!
ResponElimina