Ara les carxofes estan en el seu millor moment, a mi m'agraden molt i de totes maneres.
Aquesta d'avui és una manera molt fàcil però molt bona de preparar-les.
Llàstima que avui la foto no ha quedat bé!!!!
INGREDIENTS
Carxofes
alls tendres
Gambes
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Pelar les carxofes de manera que no quedin fulles dures, tallar-les a grills i salpebrar-les
Posar una mica d'oli en una paella, afegir-hi les carxofes i coure-les tapades 5 minuts, destapa-les i afegir-hi els alls tendres, acabar de coure 5 minuts més i reservar-les en un plat.,
Pelar les gambes i salar-les.
A la mateixa paella que hem cuit les carxofes i amb l'oli que ha quedat i fregim les gambes, just quan comencin a agafar color i afegim les carxofes que em reservar i ho escalfem tot junt.
per lleparse els dits
ResponEliminaquè bones les carxofes... i les gambes! I juntes molt millor! :D
ResponEliminaUn plat boníssim, segur! L'altre dia les vaig preparar semblant, les carxofes, però amb cloïsses. Són tan bones, ara, les carxofes... oi?
ResponEliminaavui en faig per demà dinar!! és un plaer pels sentits aquest plat! petons
ResponElimina