dilluns, 10 de febrer del 2014

EMBOLCALL DE XOCOLATA I MASCARPONE

INGREDIENTS


250 g de mascarpone
100 g de salsa de caramel
250 g de xocolata de cobertura
60 g de nata
groselles

PREPARACIÓ


Per fer la salsa de caramel: posar al foc amb 100 g de sucre, quan 
estigui fos i tingui un bonic color daurat, retirar del foc i afegir 100 g de nata tornar al foc fins que tingui una textura homogènia i reservar fins que refredi.

Barrejar el mascarpone amb la salsa de caramel, posar dins d'una maniga pastissera.
Escalfar els 60 g de nata i fondre-hi la xocolata
Estendre la xocolata a sobre d'un paper de forn, quan estigui freda tallar-la i cobrir amb la crema de mascarpone. Guarnir amb groselles.



2 comentaris:

  1. Quina passada de postres! Això són unes postres de luxe...t'agafo això de barrejar mascarpone amb caramel!

    ResponElimina
  2. Ha de ser molt bona, la combinació! Però no acabo d'entendre com fas la xocolata, Chus... fas una placa plana i a sobre hi poses la crema de mascarpone? A la foto sembla que la xocolata faci un canuto... no? Aix, potser no ho veig bé... ja m'ho explicaràs! Petons, guapa.

    ResponElimina