INGREDIENTS
250 g de mascarpone
100 g de salsa de caramel
250 g de xocolata de cobertura
60 g de nata
groselles
Per fer la salsa de caramel: posar al foc amb 100 g de sucre, quan estigui fos i tingui un bonic color daurat, retirar del foc i afegir 100 g de nata tornar al foc fins que tingui una textura homogènia i reservar fins que refredi.
groselles
PREPARACIÓ
Per fer la salsa de caramel: posar al foc amb 100 g de sucre, quan estigui fos i tingui un bonic color daurat, retirar del foc i afegir 100 g de nata tornar al foc fins que tingui una textura homogènia i reservar fins que refredi.
Barrejar el mascarpone amb la salsa de caramel, posar dins d'una maniga pastissera.
Escalfar els 60 g de nata i fondre-hi la xocolata
Estendre la xocolata a sobre d'un paper de forn, quan estigui freda tallar-la i cobrir amb la crema de mascarpone. Guarnir amb groselles.
Escalfar els 60 g de nata i fondre-hi la xocolata
Estendre la xocolata a sobre d'un paper de forn, quan estigui freda tallar-la i cobrir amb la crema de mascarpone. Guarnir amb groselles.
Quina passada de postres! Això són unes postres de luxe...t'agafo això de barrejar mascarpone amb caramel!
ResponEliminaHa de ser molt bona, la combinació! Però no acabo d'entendre com fas la xocolata, Chus... fas una placa plana i a sobre hi poses la crema de mascarpone? A la foto sembla que la xocolata faci un canuto... no? Aix, potser no ho veig bé... ja m'ho explicaràs! Petons, guapa.
ResponElimina